top of page

Pyhän Mikaelin seurakunta ylpeänä esittää: St. Michael’s COV-AID

Viime aikoina olemme kohdanneet haasteita kaikilla elämän osa-alueilla. Moni on siirtynyt työskentelemään kotona, matkasuunnitelmat on peruttu ja vapaa-ajalle on täytynyt keksiä muuta puuhaa nyt, kun emme enää voi kokoontua illallisille, käydä elokuvissa tai edes

kyläillä ystäviemme luona.

Annettujen viranomaisohjeiden noudattaminen ei välttämättä tunnu kovin helpolta. Kotona pysyminen kuulostaa simppeliltä, mutta se saattaa myös olla ahdistavaa tai ihan vain tylsää. Lasten pitäminen puuhakkaina voi tuntua mahdottomalta tehtävältä, kun leikkipuistot ja harrastukset ovat poissa laskuista, eikä edes ruokaostosten tekeminen ole enää entisellään - kaupan ahtailla käytävillä ei aina ole kovin helppoa pitää etäisyyttä muihin ja jotkut hyllyistä tuntuvat olevan jatkuvasti tyhjillään. Omasta puolestani voin sanoa, että papin työ nyt, kun emme voi kokoontua edes jumalanpalvelukseen,

tuntuu hyvin erikoiselta.

Moni on varmaankin tämän kriisin aikana kuullut sanottavan, että olemme kaikki samassa veneessä. Ettei kukaan ole tässä tilanteessa yksin. Ajatus näiden lauseiden taustalla on kaunis ja on ollut ihmeellistä nähdä, kuinka tämä kummallinen ajanjakso on tuonut poliittiset puolueet, kansakunnat ja tavalliset ihmiset lähemmäs toisiaan - ei tietenkään fyysisesti, mutta ystävyydessä ja yhteenkuuluvuudessa. Ja silti, vaikka muutokset, rajoitukset ja haasteet vaikuttavat meihin kaikkiin, toiset ovat edelleen muita etuoikeutetummassa asemassa. Kotona tylsistyminen, totuttelu uudenlaiseen tapaan tehdä työtä tai se, että jääkaapissa on ruokaa - vaikkei se olisikaan ihan sitä, mitä olisimme halunneet ruokakaupasta ostaa - on ylellisyyttä, johon kaikilla ei ole varaa.

Kun me Pyhässä Mikaelissa mietimme, miten voisimme toteuttaa seurakunnan olemusta myös nyt, kun emme voi kokoontua tai vierailla toistemme luona, vastaus löytyi melko nopeasti. Koska meillä on edelleen vahva halu palvella lähimmäistä ja tuoda Kristuksen valoa maailmaan, päätimme että paras tapa toteuttaa tätä työnäkyä kriisiaikana on tukea heitä, jotka ovat nyt erityisen haavoittuvaisessa asemassa. Siksi julkaisemme nyt kampanjan nimellä ”St. Michael’s COV-AID”. Tulevien viikkojen ja kuukausien aikana jaamme tietoa eri avustusjärjestöistä ja niiden tärkeästä työstä. Eikä siinä vielä kaikki, siellä me lahjoitamme näille järjestöille myös rahaa ja rohkaisemme SINUA tekemään samoin! Jokainen lahjoitettu taala auttaa.

Näytetään yhdessä, että me todella olemme samassa veneessä! Ensimmäinen ”St. Michael’s COV-AID”-kohde julkistetaan pian.

Pysy siis kuulolla, äläkä epäröi viedä tätä viestiä myös eteenpäin!

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page