top of page

St. Michael's COV-AID -kampanjan ensimmäinen lahjoitus The Depot:lle


St. Michael’s COV-AID -kampanjan ensimmäinen kohde ja 1000 dollarin lahjoituksen saaja on The Depot Community Food Centre!

The Depot (aiemmalta nimeltään NDG Food Depot) on voittoa tavoittelematon järjestö, joka työskentelee muun muassa helpottaakseen vähävaraisten mahdollisuuksia syödä terveellistä ruokaa, taistellakseen sosiaalista eristäytymistä vastaan ja levittääkseen tietoisuutta köyhyydestä, sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta ja ruokaan liittyvistä kysymyksistä.

Koronaviruskriisi on osoittanut, kuinka haavoittuvassa asemassa monet ihmiset ovat. Taloudellisten ja terveyteen liittyvien huolien lisäksi monilla on vaikeuksia taata, että oma perhe saa syödäkseen. Vaikean tilanteen vuoksi myös The Depot on siirtynyt toimimaan hätätilassa. Tämä on tarkoittanut sitä, että järjestö on keskeyttänyt muun toimintansa ja keskittynyt työskentelemään yhdessä muiden toimijoiden kanssa huolehtiakseen ruoka-apua niille perheille, joihin koronaviruksen aiheuttamat taloudelliset vaikeudet ovat iskeneet kovaa. Muu järjestön toiminta on tällä hetkellä tauolla. Bonnie Soutar, joka työkentelee The Depot’ssa kehityspäällikkönä, kertoo, että joka päivä heidän järjestönsä hankkii ruokaa, pakkaa ruokakoreja ja toimittaa ruoka-apua yli 80 perheelle - se tarkoittaa, että joka viikko noin 300–400 kotitaloutta saa apua heidän kauttaan. Muutaman viime viikon aikana The Depot on saanut noin 1200 avustushakemusta ja heidän kauttaan on toimitettu jo yli 16 000 kiloa ruokaa apua tarvitseville ihmisille.

The Depotin henkilökunta työskentelee nyt kolmessa tiimissä organisoidakseen hakemusten rekisteröinnin, ruuan pakkaamisen ja ruokakorien jakelun. Kaikki tehdään hygieenisesti ja turvallisesti, jotta kontaktit henkilökunnan ja ruokakorien vastaanottajien välillä saadaan minimoitua ja kaikki pysyisivät terveinä. Jokainen ruokakori sisältää tuoretuotteita (kananmunia, maitoa, tuoreita hedelmiä ja vihanneksia), terveellisiä kuivatarvikkeita (kuivattuja linssejä ja papuja, riisiä, kaurahiutaleita, pastaa) sekä purkitettua ruokaa (muun muassa tomaatteja, kalaa, keittoja ja vihanneksia).

St. Michael’s COV-AID -lahjoitus auttaa The Depot:a tukemaan vähävaraisia kotitalouksia ja tarjoamaan niille äärimmäisen tärkeää ruoka-apua! Sinun lahjoituksesi voi tehdä samoin! Mikään summa ei ole liian pieni, sillä jokainen lahjoitettu dollari auttaa järjestöä heidän tärkeässä työssään. Jokaisesta yli 20 dollarin lahjoituksesta The Depot antaa kuitin verovähennystä varten.

Miten voit lahjoittaa? Tapoja on kaksi: 1. Mene osoitteeseen https://depotmtl.org/en/thank-you/ Lomake lahjoituksen tekemiseksi löytyy sivun alalaidasta, ruoka-apuhakemuksen jälkeen.

2. Voit postittaa shekin osoitteeseen

The Depot Community Food Centre

Box 22528 Station Monkland

Montréal, QC H4A 3T4

Olemme kiitollisia, jos mainitset kommenteissa nimen St. Michael’s COV-AID - tämä auttaa meitä luomaan kestäviä suhteita näihin uskomattoman tärkeää työtä tekeviin järjestöihin.

Lisätietoja The Depot’sta löydät osoitteesta https://depotmtl.org/en/

St. Michael’s COV-AID haluaa rohkaista sinua tukemaan tätä tärkeää työtä ja jakamaan tätä tietoa edelleen esimerkiksi omassa sosiaalisen median kanavissasi! Pysykää terveenä, pysykää turvassa, rakastakaa lähimmäistänne!

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page