top of page

Tuemme COV-AID -kampanjalla sairaalan etulinjan sankarityöntekijöitä!


Viimeistään tämä kevät on opettanut meille kaikille, että supersankareita esiintyy sarjakuvien lisäksi myös tosielämässä.

Ruokakauppojen työntekijät, siivoojat ja muut etulinjassa työskentelevät ovat koko tämän pandemian ajan altistaneet itsensä koronavirukselle varmistaakseen sen, että me muut voisimme olla mahdollisimman hyvässä turvassa. Aivan erityisesti tämä on koskenut terveydenhoidon ammattilaisia. Meistä jokainen on varmasti nähnyt kuvia uupuneista sairaanhoitajista ja lääkäreistä ja lukenut kertomuksia ympäri maailmaa siitä, kuinka äärirajoilla sairaaloissa jatkuvasti työskennellään. Monissa maissa on valaistu maamerkkejä kunnianosoituksena terveydenhoidossa työskenteleville ja monissa kaupungeissa palokuntien ja poliisien muodostamat saattueet ovat osoittaneet tukeaan sairaaloiden henkilökunnalle soittamalla virka-autojensa sireenejä ja vilkuttamalla niiden valoja.

Myös Pyhän Mikaelin seurakunta haluaa osoittaa tukensa näille sankareille. Meillä onkin ilo ilmoittaa, että kolmas 1000 dollarin “St. Michael’s COV-AID”-lahjoituksemme menee Jewish General Hospitalin The Hero Projectille!

The Hero Projectin tavoitteena on tukea lääkäreitä, sairaanhoitajia ja muuta Jewish General Hospitalin henkilökuntaa tarjoamalla heille aterioita, hedelmiä ja välipaloja. Joka päivä nämä sankarit ottavat ison riskin ja paiskivat ylitöitä usein hyvin vaativissa olosuhteissa turvatakseen sen, että kaikilla tarvitsevilla on pääsy ympärivuorokautisen hoidon piiriin. Monille terveydenhoidossa työskenteleville tämä tarkoittaa myös sitä, että he joutuvat olemaan pitkiäkin aikoja erossa omasta perheestään taatakseen heidän turvallisuutensa.

”Kun pandemia alkoi, meillä oli noin 500 henkilökunnan jäsentä työskentelemässä siellä, missä virusta esiintyi erityisen paljon. Nyt meillä on noin 1200 työntekijää, jotka tekevät työtä nimenomaan koronavirustapausten kanssa. Monet sairaalamme työntekijöistä on siirretty avuksi hoitokoteihin”, Jewish General Hospitalissa varainkeruuprojekteja vetävä Valeria Manouk kertoi, kuin kysyimme miten koronavirus on muuttanut sairaalan arkea.

Näinä erikoisina aikoina terveydenhuollon parissa työskentelevät ovat valtavien paineiden alla. Sairaaloissa on tehtävä nopeita päätöksiä ja tarjottava potilaille laadukasta hoitoa samalla, kun viruksesta opitaan uutta joka päivä. Sairaalan henkilökunta ei ole vastuussa vain potilaiden fyysisestä vaan yhä enenevässä määrin myös heidän henkisestä hyvinvoinnistaan.

Manouk kertoo, että sairaalan työntekijät ovat saaneet valtavan määrän tukea yhteisöltään. Lahjoittajien avulla sairaalassa on pystytty keräämään varoja paitsi lisävuoteita, suojavarusteita ja tarvikkeita, myös ylimääräistä henkilökuntaa, ruokaa ja tutkimusta varten. ”Etulinjan väki on kiitollinen yhteisöltä saamastaan tuesta, mutta he ovat myös väsyneitä. Jotkut ovat sairastuneet, toiset ovat ahdistuneita tai peloissaan”, Manouk lisää. Tämän takia Jewish General Hospitalin säätiö tekee kovasti töitä pitääkseen mielialaa korkealla ja varmistaakseen, että myös etulinjassa työskentelevät saavat kaiken tarvitsemansa tuen tänä vaikeana aikana. The Hero Project on tärkeä osa tämän tavoitteen saavuttamista. Kaikki projektille lahjoitetut rahat menevät suoraan käyttöön: samalla viikolla, kun lahjoitus vastaanotetaan, sen avulla tarjotaan ruokaa heille, jotka pitävät meistä muista huolta kellon ympäri. Esimerkiksi 1000 dollarin ”St. Michael’s COV-AID”-lahjoituksemme avulla pystytään takaamaan, että kokonainen yksikkö, esimerkiksi kokonaisen teho-osaston henkilökunta, saa terveellisen aterian.

Me kutsumme sinut mukaan tekemään hyvää tämä tärkeän projektin kautta! Voit tehdä lahjoituksesi osoitteessa https://jghfoundation.crowdchange.co/13787

Mainitsemalla nimen St. Michael’s COV-AID lahjoituksesi yhteydessä autat meitä luomaan kestäviä suhteita näihin äärimmäisen tärkeää työtä tekeviin järjestöihin.

The Hero Projectin Facebook-sivulta osoitteesta https://www.facebook.com/theJGHheroproject/ löydät paitsi lisää tietoa projektista, myös kuvia ja kuulumisia sairaalan arjesta.

Pysykää terveenä, pysykää turvassa, rakastakaa lähimmäisiänne!

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page