top of page

McGill -yliopiston MUHC Foundation saa tukea COV-AID -kampanjan kautta


Koko maailman odotellessa rokotetta koronavirusta vastaan ne, jotka ovat sairaalahoidossa viruksen vuoksi, ovat joutuneet kokemaan, miten vaikeaa on keskittyä toipumiseen tilanteessa, jossa edes läheisillä ei ole lupa tulla vierailulle. Tällä kertaa 1000 dollarin St. Michael’s COV-AID-lahjoituksemme menee näiden potilaiden ja heidän perheidensä tukemiseen McGill University Health Centre (MUHC) Foundationin kautta!

MUHC Foundation sitoutui jo vuonna 2017 yhdessä McGillin yliopiston kanssa keskittymään seuraavan vuosikymmen aikana taisteluun muun muassa antibioottiresistenssiä, erityisesti Kanadan pohjoisosissa esiintyvää tuberkuloosia ja seuraavaa maailmanlaajuista pandemiaa vastaan. Säätiön panostukset ovat koonneet yhteen yli 250 tutkijaa ja kumppanuussuhteet, joita se on viimeisen parin vuoden aikana luonut, ovat varmistaneet sen, että taistelu koronavirusta vastaan pystyttiin Montrealissa aloittamaan viipymättä. Siksi ei ehkä olekaan mikään ihme, että MUHC Foundation on alusta lähtien ollut johtavassa asemassa myös maailmanlaajuisessa kamppailussa koronavirusta vastaan. Tähän työhön se keskittää tälläkin hetkellä voimansa. Erillisen COVID-19-rahaston avulla MUHC Foundation on halunnut varmistaa kykynsä tarjota kiireellistä apua pandemiaan liittyvissä tilanteissa ja toisaalta ohjata rahoitusta tutkimukselle, joka palvelee muun muassa rokotteen kehittämistä.

Tällä hetkellä yksi säätiön suurimmista huolenaiheista ovat ne potilaat, jotka ovat sairaalahoidossa koronaviruksen vuoksi. Sairastaminen on jo itsessään ikävää puuhaa, mutta pandemian vuoksi annetut ohjeistukset tekevät potilaiden elämästä vielä tukalampaa, sillä he eivät saa poistua huoneistaan tai ottaa vastaan vieraita. Eristäytyminen ilman mahdollisuutta tehdä juuri mitään aiheuttaa potilaille stressiä ja se puolestaan vaikeuttaa heidän toipumistaan. Siksi MUHC Foundation pyrkii tarjoamaan näille potilaille mahdollisuuden katsoa televisiota, käyttää ilmaista internet-yhteyttä ja saada käyttöönsä tablettitietokoneita, jotta he voivat pitää yhteyttä läheisiinsä. On ilo kuulla, että 1000 dollarin lahjoituksemme takaa 40 MUHC:n potilaalle mahdollisuuden pitää yhteyttä rakkaisiinsa ja siten keskittää yhä enemmän voimavaroja toipumiseen tänä vaikeana aikana.

Myös sinun lahjoituksesi voi muuttaa maailmaa! Jokainen MUHC Foundationille lahjoitettu dollari mahdollistaa tiedeyhteisön taistelun koronavirusta vastaan ja varmistaa sen, että sairaalahoitoon joutuneiden koronaviruspotilaiden oltavat voidaan tehdä mahdollisimman mukaviksi. Lisätietoja MUHC Foundationista ja siitä, miten voit tehdä oman lahjoituksesi, löydät osoitteesta https://www.muhcfoundation.com/covid-19/

Mainitsemalla nimen St. Michael’s COV-AID lahjoituksesi yhteydessä autat meitä luomaan kestäviä suhteita näihin äärimmäisen tärkeää työtä tekeviin järjestöihin.

Haluamme rohkaista sinua tukemaan tätä tärkeää työtä ja jakamaan tätä tietoa edelleen esimerkiksi omassa sosiaalisen median kanavissasi! Pysykää terveenä, pysykää turvassa, rakastakaa lähimmäisiänne!

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page